Overnachten in Normandië, Bordeaux, Klein Frankrijk of Bretagne

Slapen in Normandië
(2 persoons Slaapwagen)

Heerlijk landelijk logeren in een luxe en stijlvolle pipo voor 2 personen, sfeervol ingericht met rustgevende tinten. Met leunstoelen,          leestafel, eettafel. Een keukentje met aanrecht (geen stromend water), magnetron, koelkast, waterkoker en Senseo. Fantastisch uitzicht   over het weiland en de tuin. Rust en ruimte, voor jezelf en voor elkaar. Lekker overnachten, ouderwets in de bedstee, op voortreffelijke   matrassen. Bij aankomst ligt een opgemaakt bed en handdoeken voor u klaar.

U maakt gebruik van het sanitair op de camping. In overleg kan er voor ontbijt gezorgd worden. Op de dag van vertrek dient u voor 11.00 uur uit Normandië te vertrekken.

Slapen in Bordeaux
(2 persoons Slaapwagen)

Bent u aan het rondreizen, houdt u een korte vakantie of bent u bij vrienden in de buurt op bezoek, dan kunt u prima overnachten in Bordeaux. Dit is een knusse en gezellige pipowagen voor 2 personen. Een bijzondere gezellig ruimte met een prettig karakter. Klein maar fijn, met toch voldoende ruimte. Aan gezelligheid geen gebrek.  Met een twijfelaar van uitstekende kwaliteit.  In Bordeaux ligt een opgemaakt bed en handdoeken voor u klaar.

U maakt gebruik van het sanitair op de camping. In overleg kan er voor ontbijt gezorgd worden. Op de dag van vertrek dient u voor 11.00 uur uit Bordeaux te vertrekken.

Klein Frankrijk 
(6 persoons blokhut)

Heeft u geen caravan of tent en wilt u toch overnachten op de camping, dan kunt u bij ons in Klein Frankrijk genieten van de sfeer op de camping. Grote robuuste blokhut voor 6 personen, van alle gemakken voorzien en beschikt over voldoende privacy. (geen stromend water), koelkast, senseo. Lekkere leunstoelen en aparte eettafel. Een twee persoonsbed en een afgezonderde slaapgelegenheid voor bv. de kinderen, waar twee stapelbedden staan. Bij mooi weer (maar ook bij minder mooi weer) bieden de openslaande deuren toegang tot een eigen veranda. In Klein Frankrijk heerst een gemoedelijke sfeer. Een plek waar heerlijk ontspannen voorop staat, hier kun je volop genieten van je vrije dagen.

U maakt gebruik van het sanitair op de camping. Klein Frankrijk is te huur met of gedeeltelijk of geheel verzorgd linnengoed + handdoeken. Gedeeltelijk: Per persoon bent u verplicht om onderlaken en kussensloop te huren u dan kunt u zelf een slaapzak of hoeslaken meenemen voor een dekbed. Geheel verzorgd pakket: wij leggen handdoeken voor u klaar en maken de bedden geheel voor u op. Op de dag van vertrek dient u Klein Frankrijk opgeruimd en schoon voor 11.00 uur te verlaten.

Bretagne 
(4 persoons blokhut)

Heeft u geen caravan of tent en wilt u toch overnachten op de camping, dan kunt u bij ons in Bretagne genieten van de sfeer op de camping. Gezellig sfeervolle blokhut voor 4 personen, van alle gemakken voorzien en beschikt over voldoende privacy. Met een eenvoudige kookgelegenheid, stromend water, koelkast, waterkoker en senseo. Ingericht met een lekkere bank en twee leunstoelen en aparte eettafel en een gaskachel. 4 Bedden in een afgezonderde slaapgelegenheid. Twee lage bedden, kan als 2 persoonsbed gebruikt worden, maar kunnen ook uit elkaar geschoven worden. Langs de wanden zijn twee hoogslapers, te bereiken via een trapje. In Bretagne heerst een prettige sfeer, waar je je gelijk thuis voelt. Een plek waar heerlijk ontspannen voorop staat, hier kun je volop genieten van je vrije dagen.

U maakt gebruik van het sanitair op de camping. Bretagne is te huur met gedeeltelijk of geheel verzorgd linnengoed + handdoeken. Gedeeltelijk: Per persoon bent u verplicht om onderlaken en kussensloop te huren u dan kunt u zelf een slaapzak of hoeslaken meenemen voor een dekbed. Geheel verzorgd pakket: wij leggen handdoeken voor u klaar en maken de bedden voor u op. Op de dag van vertrek dient u Bretagne opgeruimd en schoon voor 11.00 uur te verlaten. 

Regels

Bij uw verblijf bij De Gouberville staat plezier en gezelligheid voorop.

  Laat het sanitair, afwasgelegenheid en chemische uitstort netjes achter.
  Inchecken slaapgelegenheden (in overleg) tussen 15.00 uur en 20.00 uur.
  Niet met auto’s op het terrein rijden tussen 22.00-07.30 uur.
  Na 22.00 uur, avondstilte.
  Ontvangt u bezoek, graag even doorgeven.
  Geen huisdieren in de slaapgelegenheden.
  Auto's parkeren in de parkeervakken of achter op het veld, niet langs het pad buiten de camping, geldt ook voor bezoek.

Wil je een accommodatie reserveren, vult u dan het volgende formulier in
  • * velden zijn verplicht.
De reservering is pas definitief als je een bevestiging hebt ontvangen.

Mini camping de Gouberville is aangesloten bij

  de VEKABO www.vekabo.nl
  Stichting Vrienden op de Fiets www.vriendenopdefiets.nl

Contact

De Gouberville
Witterhaar 12
9405 VK Assen

06-11738519
2024 Nieuw Seizoen

2024 Nieuw Seizoen

Geplaatst op: 2024-01-31

2024 is weer begonnen en wij zijn weer begonnen om de camping weer klaar te hebben om in april de poort weer te  openen voor onze gasten.  We zien hopelijk weer een mooi jaar tegemoet samen met onze gast...

Lees meer Meer nieuws
Mooie dagen in 2023

Mooie dagen in 2023

Geplaatst op: 2023-01-27

365 KANSEN OP EEN MOOIE DAG IN 2023! Voorbereidingen gaan weer beginnen en de reserveringen beginnen weer binnen te lopen.  Wij hopen dat jullie zo'n mooie dag bij ons gaan beleven. Wij hebben er ...

Lees meer Meer nieuws