Kamperen met de caravan, camper of tent

Kleine, gezellige (familie)camping. Met de nadruk op rust en ruimte. Waar gastvrijheid, gezelligheid en gemoedelijkheid hoog staat aangeschreven. Met 9 kampeerplekken, voorzien van 6 ampère stroom. Geschikt voor tenten, caravans en campers (niet langer dan 8 meter).

Doordat wij meerdere overnachtingsmogelijkheden hebben, kunt u gemakkelijk met vrienden en familie op onze camping terecht. Niet iedereen heeft een caravan/tent of kan nog kamperen, maar zou wel graag met het kampeeruitje van de ‘familie’ of vriendengroep meegaan. Dan kun je bij ons ook uitstekend terecht in één van meerdere overnachtingsmogelijkheden (zie tabblad).
Om het kampeergemak te vergroten, staan op de camping enkele picknick tafels verspreid. Deze zijn door iedereen te gebruiken, wel na gebruik graag terugzetten. Daarnaast kunnen camping gasten na overleg eventueel gebruik maken van de kookgelegenheid in de Goubervilla (á €3,- pp)

Minder validen

Op onze camping hebben we ook rekening gehouden met mensen die minder valide zijn. We hebben een ruime sanitair ruimte, waar je naar binnen kan gaan met een rolstoel. Hier bevindt zich het toilet, wastafel en douche. Deze ruimte is natuurlijk ook zeer geschikt om te douchen samen met kleine kinderen.

Sanitair

Ons sanitair is netjes en goed onderhouden en bestaat uit 6 ruimtes: drie toiletten, een douche, een wastafel  en een mindervalide ruimte. Deze mindervalide ruimte heeft een toilet, douche en wastafel. Buiten is een aanrecht met koud/warm water, een water tappunt en een uitstort voor het chemisch toilet. 
 

Uitzonderingen

Tijdens weekenden waarin bijzondere evenementen of feestdagen vallen, reserveren we voor minimaal 2 nachten aaneengesloten. Dit geldt voor TT, SBK, Truckstar, Pasen, Hemelvaart, Pinksteren

Regels

Bij uw verblijf bij De Gouberville staat plezier en gezelligheid voorop.

  Laat het sanitair, afwasgelegenheid en chemische uitstort netjes achter.
  Aankomst op de camping va 13.30 uur. Op de dag van vertrek dient u de kampeerplaats voor 11.00 uur te verlaten.
  Wilt u later op de dag vertrekken, dat kan in overleg. Hiervoor vragen wij een toeslag.
  Caravans/campers van normale lengte kunnen zonder problemen op onze camping. Extra lange caravans/campers kunnen in overleg op de camping.
  Géén plastic onder de (voor)tenten.
  Niet met auto’s op het terrein rijden tussen 22.00-07.30 uur.
  Auto's parkeren in de parkeervakken of achter op het veld, niet langs het pad buiten de camping, geldt ook voor bezoek.
  Na 22.00 uur, avondstilte.
  Ontvangt u bezoek, graag even doorgeven.

Mini camping de Gouberville is aangesloten bij:

  de VEKABO www.vekabo.nl
  Stichting Vrienden op de Fiets www.vriendenopdefiets.nl

Contact

De Gouberville
Witterhaar 12
9405 VK Assen

06-11738519
2024 Nieuw Seizoen

2024 Nieuw Seizoen

Geplaatst op: 2024-01-31

2024 is weer begonnen en wij zijn weer begonnen om de camping weer klaar te hebben om in april de poort weer te  openen voor onze gasten.  We zien hopelijk weer een mooi jaar tegemoet samen met onze gast...

Lees meer Meer nieuws
Mooie dagen in 2023

Mooie dagen in 2023

Geplaatst op: 2023-01-27

365 KANSEN OP EEN MOOIE DAG IN 2023! Voorbereidingen gaan weer beginnen en de reserveringen beginnen weer binnen te lopen.  Wij hopen dat jullie zo'n mooie dag bij ons gaan beleven. Wij hebben er ...

Lees meer Meer nieuws