Bed & Breakfast

Overnachten in Parijs of Lille, dat wil toch iedereen? Gezelligheid, gastvrijheid en kwaliteit, in een ongedwongen sfeer. Er helemaal uit en toch thuis voelen. Bij ons bent u in vertrouwde handen. Gemakkelijk en zonder gedoe. Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt en liggen de handdoeken voor u klaar. Onze beide kamers zijn te bereiken via een trap en liggen boven de Goubervilla.

Zowel bij gebruik van Parijs of Lille, kan er genoten worden van de gezelligheid van de gemeenschappelijke ruimte “De Goubervilla”. Bij mooi weer is het prettig zitten onder de veranda, waar het aan de stamtafel goed vertoeven is of u zoekt elders in de tuin een knus plekje. ’s Morgens kunt u beneden ontbijten, op een tijd, als u het er aan toe heeft. U wordt geacht, op de dag van vertrek, de ruimte te verlaten voor 11.00 uur.

Parijs

Overnachting voor meerdere personen. Parijs beschikt over een 2-persoonsbed, een 1-persoonsbed en er is een mogelijkheid om een kinderbedje te plaatsen. Er is tevens een comfortabele leunstoel.

Lille

1 persoons kamer. Knus en sfeervol plekje om helemaal tot jezelf te komen.

Mocht u overnachten in een van onze andere accommodaties of kampeert u op de camping, ook dan kunt optioneel ook gebruik maken van een lekker ontbijtje in de morgen. Vraag naar de mogelijkheden.

Tarief

Prijzen per nacht per persoon, exclusief toeristenbelasting a € 1,40 p.p.

Bed & Breakfast € 29,50

 

Contact

De Gouberville
Witterhaar 12
9405 VK Assen

06-11738519
Voorjaar 2021 is begonnen

Voorjaar 2021 is begonnen

Geplaatst op: 2021-04-09

Voorjaar is begonnen! Het kampeerseizoen is weer van start gegaan en we hebben de eerste gasten van 2021 weer mogen ontvangen. Gasten genieten weer van het "er uit zijn", lekker fietsen, wandelen en eve...

Lees meer Meer nieuws
Nieuwe Website

Nieuwe Website

Geplaatst op: 2021-02-17

Trots, vandaag is onze nieuwe, opgefriste, website online gegaan.  Na een hele mooie winterse periode, met een dikke laag sneeuw, gaat de temperatuur aankomend weekend weer naar de 2 cijfers toe. Het voorjaar...

Lees meer Meer nieuws