Beleving in de omgeving

 De Gouberville ligt in Witten, een buurtschap grenzend aan de zuidkant van Assen. We genieten hier van de vrijheid, van de landelijke omgeving en het buiten wonen, maar ook van de voordelen om nabij een stad te wonen. Het centrum van Assen ligt op 5.4 km afstand (ong. 20 minuten fietsen naar het hartje centrum). Assen heeft een aantrekkelijk winkelcentrum en goede voorzieningen om te parkeren en niet te vergeten de leuke terrasjes en restaurants.
een supermarkt en een chinees restaurant liggen op 2,5 km van de camping. 

Als je bij ons links de straat uit gaat, komt  u na 750 meter, bij het recreatiegebied "Baggelhuizen"
Rondom de Baggelhuizerplas kun je heerlijk dwalen over brede zandpaden en heide. Links er van ligt het 50hectare tellende Witterholt, in de volksmond, het Pelinckbos genoemd. Hier kun je een mooie boswandeling maken. 

               

 

 

 

 

Onze camping is ook een goed uitgangspunt voor het maken van fietstochten door het mooie Drentse landschap. Ook voor een mooi mountainbike parcours kun je prima de uitgezette MTB route langs de Baggelhuizerplas volgen. 

Wees welkom en geniet van wat De Gouberville en het mooie Drenthe je te bieden hebben en voel je "Als god in Frankrijk"!

Leuke aanraders om heen te gaan als je bij 
De Gouberville verblijft:

Het Drents Museum  http://drentsmuseum.nl 
Het Gevangenis Museum http://gevangenismuseum.nl
Het Hunebedmuseum http://hunebedcentrum.eu
Herinneringscentrum kamp Westerbork http://kampwesterbork.nl
Monumentendorp Orvelt http://orvelte.net
Groninger Museum http://groningermuseum.nl
Schaapskooi Balloërveld http://herdersvanballoo.nl
 

Contact

De Gouberville
Witterhaar 12
9405 VK Assen

06-11738519
Mooie dagen in 2023

Mooie dagen in 2023

Geplaatst op: 2023-01-27

365 KANSEN OP EEN MOOIE DAG IN 2023! Voorbereidingen gaan weer beginnen en de reserveringen beginnen weer binnen te lopen.  Wij hopen dat jullie zo'n mooie dag bij ons gaan beleven. Wij hebben er ...

Lees meer Meer nieuws
Energie / Camping prijzen 2023

Energie / Camping prijzen 2023

Geplaatst op: 2022-09-19

Met alle onzekerheid rondom de energie prijzen, kunnen we de prijzen/campingtarieven voor 2023 nog niet bekend maken.  Reeds gemaakte prijs afspraken kunnen worden herzien, als de energieprijzen aanzienlijk z...

Lees meer Meer nieuws