Beleving in de omgeving

 De Gouberville ligt in Witten, een buurtschap grenzend aan de zuidkant van Assen. We genieten hier van de vrijheid, van de landelijke omgeving en het buiten wonen, maar ook van de voordelen om nabij een stad te wonen. Het centrum van Assen ligt op 5.4 km afstand (ong. 20 minuten fietsen naar het hartje centrum). Assen heeft een aantrekkelijk winkelcentrum en goede voorzieningen om te parkeren en niet te vergeten de leuke terrasjes en restaurants.
een supermarkt en een chinees restaurant liggen op 2,5 km van de camping. 

Als je bij ons links de straat uit gaat, komt  u na 750 meter, bij het recreatiegebeid "Baggelhuizen"
Rondom de Baggelhuizerplas kun je heerlijk dwalen over brede zandpaden en heide. Links er van ligt het 50hectare tellede Witterholt, in de volksmond, het Pelinckbos genoemd. Hier kun je een mooie boswandeling maken. 

               

 

 

 

 

Onze camping is ook een goed uitgangspunt voor het maken van fietstochten door het mooie Drentse landschap. Ook voor een mooi mountainbike parcours kun je prima de uitgezette MTB route langs de Baggelhuizerplas volgen. 

Wees welkom en geniet van wat De Gouberville en het mooie Drenthe je te bieden hebben en voel je "Als god in Frankrijk"!

Leuke aanraders om heen te gaan als je bij 
De Gouberville verblijft:

Het Drents Museum  http://drentsmuseum.nl 
Het Gevangenis Museum http://gevangenismuseum.nl
Het Hunebedmuseum http://hunebedcentrum.eu
Herinneringscentrum kamp Westerbork http://kampwesterbork.nl
Monumentendorp Orvelt http://orvelte.net
Groninger Museum http://groningermuseum.nl
Schaapskooi Balloërveld http://herdersvanballoo.nl
 

Contact

De Gouberville
Witterhaar 12
9405 VK Assen

06-11738519
Voorjaar 2021 is begonnen

Voorjaar 2021 is begonnen

Geplaatst op: 2021-04-09

Voorjaar is begonnen! Het kampeerseizoen is weer van start gegaan en we hebben de eerste gasten van 2021 weer mogen ontvangen. Gasten genieten weer van het "er uit zijn", lekker fietsen, wandelen en eve...

Lees meer Meer nieuws
Nieuwe Website

Nieuwe Website

Geplaatst op: 2021-02-17

Trots, vandaag is onze nieuwe, opgefriste, website online gegaan.  Na een hele mooie winterse periode, met een dikke laag sneeuw, gaat de temperatuur aankomend weekend weer naar de 2 cijfers toe. Het voorjaar...

Lees meer Meer nieuws